Bereid je voor op de zomer van 2018: Uitgaan in Sunny Beach

Sunny Beach, het Walhalla voor jongeren die op zoek zijn naar een feestvakantie. Aan de Zwarte Zee in Bulgarije. Op slechts aan aantal uur vliegen vanaf Nederland ben je er al. De laatste 10 jaar is deze bestemming uitgegroeid tot een van de populairste plekken voor zonvakanties in Europa en dan met name voor jongeren. De hotels, appartementen, restaurants en uitgaansgelegenheden groeien snel. Om je voor te bereiden op de zomer van 2018 hebben we alvast een lijstje gemaakt met de locaties die je niet mag missen, maar eerst geven we enkele tips voor het boeken van je accommodatie.

 

Het boeken van je accommodatie

Bij het boeken van je vakantie doe je er goed aan om een plek te boeken dichtbij het uitgaanscentrum. De meeste uitgaansgelegenheden in Sunny Beach zijn centraal en op een gunstige locatie te vinden. Dit bespaart je tevens een lange wandeling naar huis nadat je een avond lekker op Uitgaan in Sunny Beachstap bent geweest.

Ga daarom bij het boeken van je vakantie niet direct voor het eerste beste hotel. Hoe aantrekkelijk de advertentie ook lijkt. Reisorganisaties weten maar al te goed in te spelen op de wensen en eisen van vakantiegangers. Bij de informatie over het hotel of appartement zie je staan: “Slechts 300 meter van het strand!” of “Op korte afstand van het centrum gelegen!”.

Het voorgaande wil niet direct zeggen dat de accommodatie op een geschikte plek is gelegen. Dat het dichtbij het strand is betekent niet dat je ook dichtbij andere plekken zit waar je wellicht wel dagelijks moet zijn. Het strand heeft een lengte van 8 kilometer en het kan maar zo dat je op een grote afstand van het centrum bent gelegen. En met een temperatuur van 30+ zit je er niet op te wachten om iedere dag een lange afstand af te leggen. Een bekende en centraal gelegen straat is de Flowerstreet. Denk je een geschikt appartement te hebben gevonden? Check dan altijd met bijvoorbeeld Google Maps of deze accommodatie dichtbij plekken is te vinden waar jij de meeste tijd van je vakantie door zult brengen. Doe dit voor meerdere hotels en appartementen, leg het aanbod naast elkaar en maak een weloverwogen beslissing.

De leukste clubs en discotheken

Maar wat zijn dan de leukste uitgaansgelegenheden om in de buurt te verblijven? De meeste bars en clubs zijn te vinden rond de Flowerstreet. Een plek die er qua populariteit bovenuit springt in Den Glade Viking. Deze discotheek zal en kan overigens niet aan je voorbij gaan. Dagelijks kom je proppers tegen met shirtjes en buckets van Den Glade Viking. Het is overigens een club die niet aan je lijstje mag ontbreken wanneer je het echte uitgaansleven in Sunny Beach niet wilt missen.

Slechts op een minuut lopen vanaf Den Glade Viking is er nog veel meer te vinden. De internationale discotheek Club Revolution vind je direct op het drukste kruispunt van de badplaats. Goede muziek en een internationale sfeer zorgt ervoor dat het iedere avond weer tijd is voor een goed feestje. Slechts een deurtje ernaast vind je Amigo Bar. Bij Amigo Bar bestel je een heerlijke cocktail en ga je los op de dansvloer. Iets verderop wandel je naar Club Iceberg. Houd vooral de agenda van Club Iceberg in de gaten, want hier worden leuke feesten georganiseerd, waaronder schuimparty’s. Op het gebied van clubs raden we het ook nog aan om een avond langs te gaan bij Club Orange. Dit is een Nederlandse club, maar ligt wel een afstandje verderop richting het noorden.

De beste manier om je avond bij een van de voorgaande clubs voor te bereiden is door in te drinken op een mooie plek met een heerlijke cocktail. Een van de beste plekken om dit te doen is aan het strand bij Guaba Beachbar. Een prachtige plek om te zitten, grote cocktails en voor een goede prijs. Daarnaast is Olé Olé een plek om niet te missen. Voor slechts een paar euro bestel je hier al meerdere cocktails tegelijk.

Comments

Geef een reactie