De RIU-keten strijkt neer met een nieuw hotel in Sunny Beach

Sunny Beach wordt als badplaats en als uitgaansoord steeds populairder bij de Nederlandse toeristen en vooral voor de jongeren. Sunny Beach is een goedkoper alternatief dan feestbestemmingen als Ibiza, Salou, Chersonissos en Lloret de Mar, maar doet qua mogelijkheden niets voor deze plaatsen onder. De verwachtingen zijn dan ook dat deze groei in populariteit en aantal toeristen de komende jaren aan zal houden. Dit moet dan ook een reden geweest zijn voor de RIU-keten om een nieuw hotel te bouwen in dit schitterende oord. De keten heeft al twee geopende hotels in Sunny Beach en hier zal in 2015 een derde bijkomen.

RIU Helios Paradise
RIU Helios Paradise zal zoals gezegd in 2015 openen en de vooruitzichten zijn veelbelovend. De verzorging in dit hotel zal op basis van een zeer uitgebreide all inclusive formule zijn. Bij deze formule zijn drankjes en snacks 24 uur per dag beschikbaar en inbegrepen. Daarnaast kunt u bij maar liefst 4 verschillende restaurants dineren. Hiervan is er een het buffetrestaurant en de andere drie zijn à la carte restaurants (Bulgaars, Italiaans en Aziatisch). Drankjes zijn verkrijgbaar bij 5 verschillende bars.

Aan faciliteiten is bij RIU Helios Paradise ook zeker geen gebrek. Het hotel beschikt over een groot zwembadencomplex waarvan ook een kinderzwembad met waterglijbanen. Daarnaast ligt het hotel direct aan het strand, dus aan u de keuze waar u op uw handdoek gaat liggen. Wanneer u sportief aangelegd bent en geen zin heeft om de hele dag te luieren, zijn er vele sportfaciliteiten aanwezig. Biljarten, tafeltennissen, fitnessen, watersporten, paardrijden, minigolven zijn dingen die hier mogelijk zijn. Ook kunt u een fiets huren bij de receptie en de omgeving verkennen. Na deze uitspattingen toch even relaxen? Dit kan in het spacentrum. Voor de creatievelingen is er het RIU-atelier waar verscheidene activiteiten georganiseerd worden.

RIU Palace Antillas
Een stuk verder van huis opent dezelfde RIU-keten in 2015 nog een ander hotel, namelijk RIU Palace Antillas. Dit hotel staat op het prachtige eiland Aruba en ligt direct aan de blauwe zee. Dit resort is alleen toegankelijk voor volwassenen wat het hotel uitermate geschikt maakt voor stellen en honeymooners. Alles staat hier in het teken van relaxen en luxe.

Gebruik maken van de all inclusive formule doet u bij één van de 5 bars of restaurants die het hotel rijk is. Het strand ligt voor de deur maar daarnaast kunt u bij dit hotel gebruik maken van een zoetwaterzwembad. Naast alle mogelijkheden om te relaxen zijn er ook genoeg dingen om een beetje actief bezig te zijn. Zo kunt u hier verschillende watersporten beoefenen of met gewichten aan de haal in het fitnesscentrum. ’s Avonds kunt u terecht bij de discotheek of het casino.

Comments

Geef een reactie