Het uitgaansleven in Sunny Beach

Heb je het uitgaansleven in Nederland wel een beetje gezien en wil jij meer? Het paradijs voor het uitgaansleven ligt in Bulgarije. Ieder jaar weer gaan er jongeren uit heel Europa naar deze bestemming om feest te vieren, alcohol te nuttigen en nieuwe mensen te leren kennen. Waarom is deze bestemming zo bijzonder voor vele jongeren? In dit artikel lees je meer over deze Sunny Beach in Bulgarije.

Toeristenoord en uitgaan

Sunny Beach is nog altijd een opkomende en groeiende bestemming. Enkele tientallen jaren terug bestond deze plaats namelijk nog niet. Momenteel staan er meer dan 200 hotels en appartementen en is dit gehele vakantieoord ingericht voor het toerisme. Zoals je wel op andere bestemmingen zoals Mallorca, Albufeira en Lloret de Mar bijvoorbeeld ziet is dat je ook veel bewoners van dat land tegen komt. In Sunny Beach is dit niet het geval, omdat het speciaal voor het toerisme is en dan wel de jongerendoelgroep. In het centrum van Sunny Beach vind je de hoofdstraat Flowerstreet. Hier vind je alle grootste discotheken, clubs en cocktailbars. De grootste en bekendste discotheken in Sunny Beach zijn Den Glade Viking, Revolution, club Amora, Lazur, club Orange en nog veel meer. Club Orange vind je iets verder buiten het centrum, maar is een Nederlandse discotheek. Daarnaast barst het van de cocktailbars. Vaak krijg je voor 1 cocktail te bestellen er maar liefst 3. Indrinken hoeft dus niet van je hotel of appartementen kamer maar kun je lekker met een paar cocktails doen. Deze zijn namelijk heel goed betaalbaar wanneer je je een beetje verdiept in de barretjes. Onze aanrader is de cocktailbar Olé Olé. Hier is het altijd gezellig en heel goed betaalbaar!

Accommodaties

Wanneer je in Sunny Beach verblijft is het aan te raden om je goed te verdiepen in de beste hotels en appartementen. Je accommodatie is namelijk erg belangrijk om er een topvakantie van te maken. Een van de top accommodaties zijn o.a. hotel Globus, appartementen Zornitsa of hotel Kuban. Bekijk het volledige onafhankelijke overzicht van alle appartementen in Sunny Beach en vind het beste hotel in Sunnybeach. Zorg er voor dat je ’s avonds zelfs nog kruipends terug naar je accommodatie kunt!

Comments

Geef een reactie