Sunny Beach staat bekend om zijn mooie uitgaansgelegenheden. Er is een grote lange boulevard war tal van mooie gezellige barretjes, kroegjes, restaurants, disco’s en clubs zijn gelegen. Als de avond valt begint hier het feest. Het feest gaat door tot in de vroege uurtjes. Maar waar moet je heen? Er zijn zoveel uitgaans-gelegenheden……. Hieronder vindt je een lijst van tenten waar je absoluut een keer moet zijn geweest als je in Sunny Beach op vakantie bent!

Te doen in het Bulgaarse Sunny Beach

Ook in 2013 wordt een vakantie in Sunny Beach weer één groot feest! Sunny Beach is de meest populaire badplaats van Bulgarije en jaarlijks neemt de stroom van toeristen toe; vooral van Nederlandse jongeren. Onder de lokale uitgaansgelegenheden zijn dan ook veel kroegen of restaurantjes gericht op Nederlanders. In Sunny Beach staat het uitgaansleven centraal, maar overdag kan heerlijk gerelaxt worden op het uitgestrekte zandstrand. Een vakantie naar Sunny Beach is onvergetelijk!

Uitgaan in Sunny Beach
Sunny Beach staat natuurlijk bekend om haar talloze uitgaansgelegenheden. In het gezellige centrum is het dagelijks één groot feest. In de bekende partystraat ‘Flowerstreet’ zijn discotheken in alle soorten en maten aanwezig. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan ‘The Flying Dutchman’ een Nederlands feestcafé of ga voor house & urban in ‘Disco Orange’. Liever op buitenlands avontuur? Ga naar de Bedroom Beach Club voor Bulgaars plezier. Meefeesten met de Engelsen? Breng een bezoek aan Jacks Pub.

Meer dan zon, zee en strand
In het beruchte Sunny Beach duikt de meerderheid ’s avonds de uitgaansgelegenheden in en komt overdag op het strand of bij het zwembad bij. Er is overdag echter veel meer te beleven in het schitterende Bulgarije. Relatief in de buurt liggen bescheiden plaatsjes als Sozopol. Hier kunt u lekker slenteren over de markt en voor een knikker en een knaak een hapje eten. Erg leuk zijn ook de excursies richting de Bulgaarse binnenlanden. Het is wel raadzaam om een dergelijke excursie te ondernemen als het niet al te warm is.